Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 60 g di cipolla in quarti (1 cipolla)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di riso tipo Vialone nano (cottura 15 minuti)
-
400
g di Champagne
veya 400 g di spumante secco -
600
g di brodo di carne caldo
veya 600 g di acqua calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 30 g di burro a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2771 kJ / 662 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 101.3 g
- Yağ
- 17.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Polenta taragna
1h 15 min.
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Risotto al Barolo
30 min
Salmone in crosta con risotto al limone
1h 10 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto meneghino rivisitato
50 min
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Risotto champagne e melagrana
50 min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 min