Cihazlar ve Aksesuarlar
醃篤鮮
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
金華火腿 切片200 克
-
薑2 - 3 片
-
五花肉 切塊(約1.5公分),以熱水川燙150 克
-
雞高湯1200 克
-
青江菜 洗淨150 克
-
熟竹筍 切片150 克
-
豆皮結150 克
-
百頁豆腐 切片(約1公分)50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
32.7 g
Kalori
2316 kJ /
554 kcal
Yağ
43.6 g
Lif
2.8 g
Karbonhidrat
8.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
小館風情
10 Tarif
Tayvan
Tayvan