Cihazlar ve Aksesuarlar
越式鮮蝦卷
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
紅蘿蔔 去皮洗淨,切絲40 克
-
鹽1 茶匙
-
水1300 克
-
新鮮四季豆 去頭尾,切段8 條
-
冬粉 (約40克),用水略沖待軟,剪小段1 把
-
生白蝦 去殼,開背去腸泥8 隻
-
越南春捲皮8 張
-
美生菜 洗淨,切細絲8 片
-
新鮮香菜 只取葉子3 枝
-
蒜頭1 粒
-
新鮮紅辣椒½ 條
-
檸檬汁2 大匙
-
魚露2 大匙
-
米醋1 大匙
-
冰糖粉2 大匙
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
13.29 g
Kalori
743 kJ /
177 kcal
Yağ
0.653 g
Lif
2.108 g
Karbonhidrat
30.374 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
世界的捲餅
15 Tarif
Tayvan
Tayvan
夏日清爽大集合
13 Tarif
Tayvan
Tayvan
清爽料理吃一夏
10 Tarif
Tayvan
Tayvan