Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 克 紅蘿蔔, 去皮洗淨,切絲
- 1 茶匙 鹽
- 1300 克 水
- 8 條 新鮮四季豆, 去頭尾,切段
- 1 把 冬粉 (約40克),用水略沖待軟,剪小段
- 8 隻 生白蝦, 去殼,開背去腸泥
- 8 張 越南春捲皮
- 8 片 美生菜, 洗淨,切細絲
- 3 枝 新鮮香菜, 只取葉子
- 1 粒 蒜頭
- ½ 條 新鮮紅辣椒
- 2 大匙 萊姆汁
- 2 大匙 魚露
- 1 大匙 米醋
- 2 大匙 冰糖粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 743 kJ / 177 kcal
- Protein
- 13.29 g
- Karbonhidrat
- 30.374 g
- Yağ
- 0.653 g
- Lif
- 2.108 g