Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig
- Öl zum Einfetten
- 10 g Butter, weich
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
Fülle- und Strudelzubereitung
- 120 g Butter, in Stücken
- 80 g Semmelbrösel
- 80 g Walnüsse
- 30 g Zitronensaft
- 10 g Rum
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1000 g Äpfel (siehe Tipp), geschält, geviertelt, entkernt
- 2 EL Staubzucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2304 kJ / 550 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.1 g
Alternatif tarifler
Topfenpalatschinken
1j 30 menit
Reisauflauf mit Äpfeln
1 Std. 45 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10 min
Topfen-Marillen-Strudel
1j 30 menit
Scheiterhaufen
1j 30 menit
Topfenstrudel
2j 10 menit
Kaiserschmarrn
35 Min
Milchrahmstrudel
1h 55min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45 Min
Faschingskrapfen
2h 45 min
Grießnockerl
30 min