Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig
- Öl zum Einfetten
- 10 g Butter, weich
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
Fülle- und Strudelzubereitung
- 120 g Butter, in Stücken
- 80 g Semmelbrösel
- 80 g Walnüsse
- 30 g Zitronensaft
- 10 g Rum
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1000 g Äpfel (siehe Tipp), geschält, geviertelt, entkernt
- 2 EL Staubzucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2304 kJ / 550 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.1 g
Alternatif tarifler
Faschingskrapfen
2hod. 45min
Bananenschnitten
3 Std.
Buchteln mit Vanillesauce
1 godz. 40 min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Marillenknödel "die Besten"
1sa
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1sa
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Grießnockerl
30 dk
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45 min