Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig
- Öl zum Einfetten
- 10 g Butter, weich
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
Fülle- und Strudelzubereitung
- 120 g Butter, in Stücken
- 80 g Semmelbrösel
- 80 g Walnüsse
- 30 g Zitronensaft
- 10 g Rum
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1000 g Äpfel (siehe Tipp), geschält, geviertelt, entkernt
- 2 EL Staubzucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2304 kJ / 550 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.1 g
Alternatif tarifler
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Kaiserschmarrn
35 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Mohnnudeln
1 godz. 30 min
Faschingskrapfen
2h 45min
Topfenstrudel
2h 10min
Grießnockerl
30 min
Strudelgrundteig
45 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 godz.
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Buchteln mit Vanillesauce
1 godz. 40 min