蔥燒排骨

蔥燒排骨

4.4 26 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 紅糖
    50 克
  • 10 克
  • 豬肋排 (約12根,每根長約10公分)
    600 克
  • 醬油
    40
  • 40 克
  • 切段(約5公分),留少許切絲裝飾用
    1000 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 29.3 g
Kalori 1728 kJ / 413 kcal
Yağ 16.5 g
Karbonhidrat 27.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...