蔥燒排骨
TM31 TM5 TM6

蔥燒排骨

4.4 (26 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 克 紅糖
  • 10 克 油
  • 600 克 豬肋排 (約12根,每根長約10公分)
  • 40 醬油
  • 40 克 水
  • 1000 克 蔥, 切段(約5公分),留少許切絲裝飾用

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
1728 kJ / 413 kcal
Protein
29.3 g
Karbonhidrat
27.8 g
Yağ
16.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler