Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Schalotten
- 40 g Butter
- 750 g Blumenkohlröschen, davon 150 g kleine (1 x 1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 400 g Sahne
- 1 Msp. Muskat, frisch gerieben
- 200 g Nordseekrabben, gegart
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2200 kJ / 525 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 6.3 g
Alternatif tarifler
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1j
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40 min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Blumenkohlsuppe
40 min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 menit
Kohlrabisuppe
30 min
Exotische Spitzkohlsuppe
30 min
Petersiliencremesuppe weiß-grün mit Chips
40 min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35 Min
Kürbissuppe mit gebackener Kürbispraline
45 Min