Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sachermasse
- Butter zum Einfetten
- 6 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 180 g Feinkristallzucker
- 130 g Zartbitterkuvertüre, grob gehackt
- 40 g Staubzucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 130 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
Füllung, Glasur und Fertigstellung
- 250 g Marillenmarmelade, passiert
- 1 EL Rum
- 100 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 350 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 Päckchen Sahnesteif (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1988 kJ / 475 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 92 mg
Alternatif tarifler
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Marillenknödel "die Besten"
1hod.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
B'soffene Kapuziner
1hod.
Erdbeer-Topfen-Strudel
3h 5 min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Topfengolatschen
50 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Ribiselschnitten
1hod.
Bananenschnitten
3 Std.