Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sachermasse
- Butter zum Einfetten
- 6 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 180 g Feinkristallzucker
- 130 g Zartbitterkuvertüre, grob gehackt
- 40 g Staubzucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 130 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
Füllung, Glasur und Fertigstellung
- 250 g Marillenmarmelade, passiert
- 1 EL Rum
- 100 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 350 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 Päckchen Sahnesteif (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1988 kJ / 475 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 92 mg
Alternatif tarifler
Erdäpfelknödel
1h 10 min
Bananenschnitten
3h
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Malakofftorte
10 godz. 20 min
Ribiselschnitten
1u.
Cremeschnitten
4h
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Kardinalschnitten
3h
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10 min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3 godz. 5 min
Vanillekipferl
2h
Spitzbuben mit Eierlikör
10 Std. 40 Min