Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Milch
- 80 g Feinkristallzucker und 4 EL zum Wälzen
- 20 g frische Germ
- 95 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eidotter
- 1 Ei
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipps)
- 2 TL Zimt, gemahlen
-
400 - 700
g Butterschmalz, zum Ausbacken
veya 400 - 700 g Rapsöl, zum Ausbacken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 364 kJ / 87 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Faschingskrapfen
2hod. 45min
Bananenschnitten
3 Std.
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Schnelle Biskuitroulade
30 dk
Malakofftorte
10h 20 min.
Nussbeugerl
1h 55min
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1sa 15 dk
Cremeschnitten
4h
Kardinalschnitten
3 Std.
Buchteln mit Vanillesauce
1 godz. 40 min
Salzstangerl
1sa 25 dk
Topfengolatschen
50 Min