Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Milch
- 80 g Feinkristallzucker und 4 EL zum Wälzen
- 20 g frische Germ
- 95 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eidotter
- 1 Ei
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipps)
- 2 TL Zimt, gemahlen
-
400 - 700
g Butterschmalz, zum Ausbacken
veya 400 - 700 g Rapsöl, zum Ausbacken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 364 kJ / 87 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Salzstangerl
1h 25min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Topfenpalatschinken
1u. 30min
Topfengolatschen
50 Min
Milchrahmstrudel
1h 55 min
Schnelle Biskuitroulade
30min
Grammelstrudel
1h 45min
Faschingskrapfen
2 Std. 45 Min
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1h 15min
Eva's Sachertorte
1h 40min
Bananenschnitten
3h