Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Milch
- 80 g Feinkristallzucker und 4 EL zum Wälzen
- 20 g frische Germ
- 95 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eidotter
- 1 Ei
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipps)
- 2 TL Zimt, gemahlen
-
400 - 700
g Butterschmalz, zum Ausbacken
veya 400 - 700 g Rapsöl, zum Ausbacken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 364 kJ / 87 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Burgenländerkipferl
1 godz. 25 min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2 godz. 45 min
Kardinalschnitten
3h
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Buchteln mit Vanillesauce
1 godz. 40 min
Malakofftorte
10h 20 min.
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45min
Salzstangerl
1 godz. 25 min
Topfengolatschen
50 Min
Sonntags-Striezel
2 godz. 15 min
Bananenschnitten
3h