Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tempurateig
- 60 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 Eigelb
- 140 g Wasser
- 1 Prise Salz
- ½ TL Backpulver (isteğe bağlı)
Sesamcreme
- 100 g Mayonnaise, selbstgemacht oder asiatische Mayonnaise aus dem Asialaden
- 30 g geröstetes Sesamöl
- 20 g Sojasauce
Lachs-Spargel-Sashimi
- 4 Spargelstangen, grün, unteres ⅓ geschält
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Befeuchten
- 800 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 länglichen Quadern (3 x 3 x 20 cm)
- 2 TL Wasabipaste
- 2 Nori-Blätter, längs halbiert
- 4 EL Mehl zum Bemehlen
- 1000 g Frittieröl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 3595 kJ / 859 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 69 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45 min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Sushireis
1h 30min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 Min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Sushi-Rolle mit warmen Knuspergambas
40 Min
Sushi mit Schinken und Spargel
1h 15min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Chicken-Paprika-Rolle
1h