Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
Blätter Dumpling-Teig, TK
veya 20 Blätter Wan-Tan-Teig - 1 TL Öl
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Ricotta
- 1 - 2 EL Paniermehl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Sahne
- 350 g Gemüsebrühe
- 1 Prise Zucker
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 Std. 40 Min
Dumplings
45min
Erdbeer-Schoko-Mochis
45min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Bánh-Mi-Burger mit Möhrenstiften
1 Std.
Mochis, klassisch
12h
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1h 15min
Kokos-Chutney
5min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 Std. 45 Min
Pilz-Cannelloni
1 Std. 35 Min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20min