![Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice) Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85F3F49F-E057-419B-8016-55E6ED477707/Derivates/7D41F856-316B-4909-91AE-6370B45F0135.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hot water
- 20 blue clitoria flowers (bunga telang), fresh or dried, lightly rinsed
- 1200 g water
- ½ tsp salt
- 200 g coconut milk
- 300 g glutinous rice, soaked for 2 hours and drained
- 3 pandan leaves, cut in 5 cm length
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 338 kJ / 81 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4sa 45 dk
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 dk
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 dk
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Wholemeal Mantou
1 Std.
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Kaya (coconut jam)
1ωρ. 10 λεπτ.
Homemade Soy Milk
35 Min
Homemade Pandan Kaya
55 dk