Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic clove
- 70 g pistachio nut, shelled, unsalted, peeled
- 4 basil leaf, fresh
- 50 g arugula
- 100 g Parmesan cheese cut into cubes
- 30 g olive oil and 2 teaspoons for cooking
- salt
- pepper, ground
- 1 French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher
- 4 tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1617 kJ / 388 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Creamed Peas and Ham
30 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7h
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 Min
Creamed Spinach
30 Min
Lemon Caper Asparagus
25min