Tiborna de legumes de primavera

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 doses

Malzemeler

  • acelga
    230 g
  • pão alentejano
    4 fatias de
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • ovos
    4
  • água
    1000 g
  • azeite mais q.b. p/ regar
    20 g
  • chalota cortada em lâminas
    120 g
  • espargos verdes laminados
    150 g
  • Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
  • Pimenta q.b. p/ polvilhar

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 706.9 mg
Protein 13.1 g
Kalori 1157.4 kJ / 276.6 kcal
Yağ 14.4 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 3.2 g
Karbonhidrat 24.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...