Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Focaccia de chouriço e azeitonas
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 240 g água
- 15 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso
- 100 g chouriço
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 1 c. sopa de orégãos
Focaccia de frango e pimentos morrone
- 45 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 240 g água
- 45 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 dentes de alho
- 200 g peito de frango cortado em pedaços
- 100 g pimento morrone cortado em tiras
- Tomilho q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini-Panettones de gengibre e cereja
Değerlendirme yok
Trança
2 godz. 20 min
Focaccia recheada
1h 25min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 Std. 20 Min
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Molho pesto
5min
Focaccia com azeitona e alecrim
72 godz.
Ciabatta com azeitonas
1 godz. 30 min
Massa sablé de cacau
45 min
Pão com pesto
2hod. 5min
Pão enrolado com pesto
1h 40 min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min