Gelato al parrozzo
TM6 TM5 TM31

Gelato al parrozzo

3.7 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 80 g di mandorle tostate non salate
  • 80 g di zucchero semolato
  • 250 g di panna (30-40% di grassi)
  • 250 g di latte intero
  • 1 fialetta di aroma di mandorla
  • 10 g di fruttosio
  • 3 g di agar agar

Gelatina all’arancia

  • 250 g di succo d'arancia filtrato
  • 10 g di zucchero semolato
  • 2 g di agar agar
  • ½ limone, il succo spremuto fresco

Terminare la preparazione

  • 50 g di cioccolato fondente

Besin Değeri
şuna göre 500 g
Kalori
9707.8 kJ / 2320.2 kcal
Protein
36.3 g
Karbonhidrat
185.5 g
Yağ
165.9 g
Doymuş Yağ
76.3 g
Lif
15.5 g
Sodyum
633.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler