Uyumlu sürümler
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 800 g
- Kalori
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 312.5 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 30 g
- Sodyum
- 1582 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di mandorle
15min
Crema di nocciole
15min
Pane croccante all'amaranto
50 dk
Cracker con farina di lenticchie
1sa
Farinata al rosmarino
1h 30min
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9sa
Tofu di lenticchie rosse
8h 30min
Toast di semi di lino, miglio e fiocchi di latte
30 dk
Schiacciata di grano saraceno con verdure e Gorgonzola (senza glutine)
1sa
Hamburger di vitello (senza glutine e senza lattosio)
2sa 15 dk
Pane croccante di grano saraceno e semi
1h 30min
Dado vegetale con ritagli di verdura
40min