Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g manteiga, mais q. b. para untar
- 1 dente de alho
- 3 talos de salsinha fresca, somente as folhas
- 80 g tomate seco, sem o líquido
- 300 g abobrinha italiana, cortada em pedaços
- 3 ramos de tomilho fresco, somente as folhas
- 3 c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta do reino em pó
- 300 g água
- 25 g açúcar demerara
- 15 g fermento biológico fresco
- 600 g farinha de trigo, mais q.b. para polvilhar
- q.b. flor de sal para temperar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 1044.3 kJ / 249.6 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 46.3 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 604.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa de pizza napoletana
24 Std.
Salpicão de frango com maçã
3 godz. 10 min
Bolo pão de mel
50 Min
Salpicão de frango
40 Min
Curau de milho verde
30 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45 min.
Massa aerada (podre)
20 min
Pastel de carne
3hod. 15min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Mini pão de queijo com calabresa
2 Std.
Sopa de alho-poró e batata
45 Min