Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolla dorata in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
- 60 g di vino bianco secco
- 50 g di passata di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 320 g di pasta all'uovo secca tipo gramigna
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3241.8 kJ / 774.8 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Karbonhidrat
- 67.6 g
- Yağ
- 44.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.1 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1334.3 mg
Alternatif tarifler
Pasta pasticciata
2 Std.
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30 Min
Lasagne di polenta
3 godz. 30 min
Bortellina
30 Min
Bombette di Carnevale ripiene
1 Std.
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1 Std.
Cheesecake al tiramisù
6 godz. 30 min
Patate speziate
30 Min
Spaghetti al sugo di polpettine
1 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 Std. 30 Min
Pasta alla carcerata
30 Min