Cihazlar ve Aksesuarlar
焗红薯鸡肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
红薯 去皮,切成能放入进料口的宽度400 克
-
椰子油2 茶匙
-
250 克 车达乳酪马苏里拉奶酪250 克
-
椰子油40 克
-
红甜椒 切小片½ 个
-
洋葱 一切二1 个
-
蒜头2 瓣
-
孜然粉1 - 2 克
-
辣椒粉1 - 2 克
-
去皮鸡胸肉排 切约3-4厘米块500 克
-
盐2 - 3 克
-
玉米粒罐头 沥干150 克
-
黑豆,罐装 沥干150 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
875.2 mg
Protein
48.3 g
Kalori
2460.1 kJ /
588 kcal
Yağ
25.1 g
Lif
8.3 g
Doymuş Yağ
15 g
Karbonhidrat
43.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 Tarif
Çin
Çin