焗红薯鸡肉

焗红薯鸡肉

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 红薯 去皮,切成能放入进料口的宽度
    400 克
  • 椰子油
    2 茶匙
  • 马苏里拉奶酪
    250 克
    250 克 车达乳酪
  • 椰子油
    40 克
  • 红甜椒 切小片
    ½ 个
  • 洋葱 一切二
    1 个
  • 蒜头
    2 瓣
  • 孜然粉
    1 - 2 克
  • 辣椒粉
    1 - 2 克
  • 去皮鸡胸肉排 切约3-4厘米块
    500 克
  • 2 - 3 克
  • 玉米粒罐头 沥干
    150 克
  • 黑豆,罐装 沥干
    150 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 875.2 mg
Protein 48.3 g
Kalori 2460.1 kJ / 588 kcal
Yağ 25.1 g
Lif 8.3 g
Doymuş Yağ 15 g
Karbonhidrat 43.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...