Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
蒸煮
- 160 克 去殼蝦仁
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 橄欖油
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 400 克 水
- 4 顆 蛋
- 150 克 綠花椰菜,切小朵
組裝
- 65 克 日式美乃滋
- 25 克 煉乳
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 8 片 全麥吐司,切片 ,去邊
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1675.6 kJ / 400.5 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 20.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1161.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Değerlendirme yok
炒花椰菜起司熱壓三明治
Değerlendirme yok
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Değerlendirme yok
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Değerlendirme yok
櫛瓜餅皮披薩
Değerlendirme yok
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Değerlendirme yok
韓式燒肉夾生菜
Değerlendirme yok
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
Değerlendirme yok
馬鈴薯泥(使用金屬刀組隔板)
Değerlendirme yok
洋蔥炒蛋
25min
絲瓜小卷糙米鹹粥
Değerlendirme yok