Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 15 g de mantequilla en trozos
- 1 huevo
- 25 g de azúcar (y algo más para pincelar)
- 270 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
-
50
g de frutos secos enteros variados
veya 50 g de perlas de chocolate - 1 cucharada de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 715 kJ / 170 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 25.5 g
- Yağ
- 5.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 45.6 mg
Alternatif tarifler
Pan de Viena con chorizo
45 min
Masa de pan básica
1 Std.
Bombones Navideños
1 Std.
Pan plegado de ajo y hierbas
1u. 40min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30 min
Conoce Thermomix®
1h 30min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 Std. 15 Min
Pan de muerto
3 Std.
Cóctel nevado
10 Min
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1 Std.
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30 min
Lasaña 3.0
1h 30min