Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
蔬菜烤猪肉
- 50 克 帕玛森奶酪粉(Parmesan cheese) ,切约3厘米块
- 2 瓣 蒜头
- 2 枝 新鲜迷迭香
- 2 枝 新鲜百里香
- 2 枝 新鲜欧芹
- 30 克 橄榄油
- 200 克 白葡萄酒
-
1000
克 猪肩肉
veya 1000 克 嫩牛肩肉,切块 - 1 个 洋葱 ,切块
-
2
片 新鲜月桂叶
veya 2 片 干月桂叶 - 2 小撮 丁香
- 1200 克 水
- 600 克 胡萝卜 ,切约4厘米块
- 650 克 土豆 ,切约4厘米块
- 150 克 红甜椒 ,切成条(1厘米)
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
意式蔬菜通心粉汤
- 60 克 洋葱 ,切块
- 120 克 京葱 ,切段
- 40 克 橄榄油
- 400 克 综合蔬菜 ,如西葫芦、芹菜杆、西红柿,切约3厘米块
- 900 克 水
- 120 克 罐装白色鹰嘴豆
- 80 克 干意大利面,汤用 ,短型
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1752 kJ / 418.7 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 30.5 g
- Yağ
- 22.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 448.3 mg