Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben
- 20 g Butter, in Stücken
- 50 g brauner Zucker
-
20
g Balsamico, dunkel
veya 20 g Rotweinessig - 1 - 2 Prisen Salz
- 50 g rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl
- 500 g Rote Bete, gekocht, geschält, in Stücken
- 350 - 400 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 2 Prisen Thymian, getrocknet
-
4
Scheiben Baguette
veya 4 Scheiben Brot - 60 - 80 g Camembert, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Zitronensaft
- 1 EL Walnüsse, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 388 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1h
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
40min
Rotkohlcremesuppe
40min
Rosenkohlcremesuppe
45min
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1h 30min
Limetten-Maissuppe
40min
Süßkartoffel-Suppe mit Quitten
50min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40min
Thai-Curry-Suppe mit Mango-Relish
2h 10min
Süßkartoffel-Selleriecremesuppe
35 Min
Möhrensuppe mit Zimt
40min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40min