Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g raw beetroots
- 1500 g water
- 300 g malt vinegar
- 4 tbsp light brown sugar
- 1 tsp salt
- 1 dried bay leaf
- 2 whole cloves
- 8 black peppercorns
- Besin Değeri
- şuna göre 880 g
- Kalori
- 1918.3 kJ / 458.5 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 95.3 g
- Yağ
- 1.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 17.7 g
- Sodyum
- 2871.1 mg
Alternatif tarifler
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6ωρ. 10 λεπτ.
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 30 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11óra
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Lemonade scones
25 Min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Better banana cake
45 Min