Ragu på högrev

Ragu på högrev

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 portioner

Malzemeler

  • olivolja
    30 g
  • vitlöksklyftor
    3
  • rödlök i fjärdedelar
    225 g
  • selleristjälk i bitar (ca 3 cm)
    100 g
  • morot i bitar (ca 3 cm)
    180 g
  • färsk timjan endast blad
    2 kvistar
  • färska salviablad endast blad
    2 kvistar
  • färsk rosmarin endast blad
    2 kvistar
  • torkade chiliflakes
    ¼ tsk
  • torkade lagerblad
    2
  • torrt rött vin
    250 g
  • högrev skuren i bitar (ca 2-3 cm)
    1000 g
  • grönsaksbuljongpasta (se tips)
    1 tsk
  • tomatpuré
    50 g
  • konserverade krossade tomater
    400 g
  • socker
    1 - 2 nypor
  • salt
    1 - 2 nypor
  • malen svartpeppar
    1 - 2 nypor
  • parmesanost hyvlad, för garnering

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 471.6 mg
Protein 39.6 g
Kalori 1691.2 kJ / 402.7 kcal
Yağ 23.9 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 8.1 g
Karbonhidrat 6.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster