Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g queijo Emmental
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado bem esprimido
- 1 folha de louro
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de sal
- 60 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 300 g leite
- 1 pitada de noz-moscada
- 6 gemas de ovo
- 6 claras de ovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1837.9 kJ / 439.3 kcal
- Protein
- 53.3 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 5172.9 mg
Alternatif tarifler
Soufflé de peixe
1h
Folhado de pato de Elvas
2h
Bacalhau de Natal
1 godz. 15 min
Tarte com base crocante de arroz
1 godz. 45 min
Soufflé de peixe
1 Std. 10 Min
Soufflé de marisco
2h
Soufflé de atum
1 godz. 15 min
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1 godz. 40 min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 min
Torta de bacalhau
1h
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1h
Bacalhau à abade de Priscos
50 min