Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La ganache
- 120 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de crème liquide 35% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 521 kJ / 124 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Gâteau de Pâques
1 Std. 55 Min
Croquant au chocolat
16h 20 min
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24h
Carrés menthe-chocolat
5h
Mousse au chocolat magique
15 Min
Madeleines au chocolat
30min
Gâteau au chocolat léger
3h 15min
Tarte aux chocolats
2 Std. 20 Min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 Std. 30 Min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 Std. 30 Min
Mousse au chocolat magique
15 Min