Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La ganache
- 120 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de crème liquide 35% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 521 kJ / 124 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ganache au chocolat
20 min
Biscuits fourrés type Oréo®
1 Std. 15 Min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35 min.
Sablés viennois au chocolat
50 Min
Bouchées aux trois chocolats
2 Std. 30 Min
Madeleines
30 Min
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min
Saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Sablés au chocolat
50 Min
Gâteau au chocolat léger
3hod. 15min
Sablés choco-coco
45 Min
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min