Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La crème de fromage
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 1 - 2 c. à soupe d'anchoïade (pâte d'anchois)
- 150 g d'olives taggiasca dénoyautées (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 59.7 g
- Yağ
- 43.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia à l'oignon
3ωρ. 15 λεπτ.
Pain marocain
3j 40 menit
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Pizza roulée à la napolitaine
2 godz. 15 min
Pains aux quatre fromages
45min
Focaccia croquante
3 Std.
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia apulienne
2h 40min
Pain farci à la mozzarella
45min
Pains au beurre d'herbes
1 godz.
Focaccia au thym
3 Std.
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.