Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 160 g d'eau
- 30 g de saindoux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 10 - 20 g d'huile d'olive extra vierge
La crème de fromage
- 200 g de fromage crescenza, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 200 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 1 - 2 c. à soupe d'anchoïade (pâte d'anchois)
- 150 g d'olives taggiasca dénoyautées (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Karbonhidrat
- 59.7 g
- Yağ
- 43.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boulettes au pain
50 dk
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Schiacciatina
2ωρ. 20 λεπτ.
Pains à la pomme de terre
12h 45min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Focaccia au thym
3hod.
Focaccias aux herbes
3 Std. 45 Min
Focaccia apulienne
2h 40min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1sa 15 dk
Focaccia croquante
3hod.
Beignets brésiliens à la cannelle
30min
Lasagnes roulées
1óra 40p