Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung und Fermentation
- 800 g Weißkohl, in Spalten (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 2 g Kümmelsamen
- 25 g Salz
Fertigstellung
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 3 g Kümmelsamen
-
50
g Öl
veya 50 g Schmalz -
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) -
400
g Wasser
veya 400 g Apfelsaft - 2 Lorbeerblätter
- 5 Pimentkörner
- 4 Wacholderbeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1319 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch
2h
Rotkohl
1h
Apfelrotkohl auf Vorrat
1h 10 min
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4h
Reibekuchen
35 min
Eingelegte Gurkenscheiben
2h
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1h 10 min
Artischocken in Öl
1h 40min
Fermentations-Sud für Gemüse
120 Std.
Spinat-Gnocchi mit Schinken-Sahne-Sauce
2h
Glasierte Mairübchen
25 min