Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux, partiellement congelée
- 300 g de légumes variés (p. ex. oignons, carottes, céleri ou céleri-rave), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées (p. ex. sauge ou romarin), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
veya 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Protein
- 73.8 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 7.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 16.7 g
- Sodyum
- 58984.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM5)
2h
Flipbook Digital CA #1
2h
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Brak ocen
Beurre de culture
12 godz. 15 min
Mousse aux cerises et à l'amaretto
10min
Sucre inverti
4h 20min
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4h
Barres Nanaimo
3 godz. 5 min
Fond de légumes (végane)
30min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1h
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5 min