Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 80 g Tomatenmark
- 50 g Apfelessig
- 1 EL Curry, mild
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zimt
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 30 g brauner Zucker
- 300 g Gelierzucker 2:1
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 5156 kJ / 1232 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 289 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 932 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebranntes Mandelspritzgebäck
1 Std.
Rhabarber-Salsa
15 Min
Tiroler Speck-Muffins
40 Min
Möhren-Mango-Likör mit Rosenwasser
10 Min
Zitrus-Minz-Sirup
1h 30 min
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2h 45min
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30 min
Quittengelee
12h
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 godz.
Maronen-Apfel-Brot mit Walnüssen
1h 30 min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.