Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 80 g Tomatenmark
- 50 g Apfelessig
- 1 EL Curry, mild
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zimt
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 30 g brauner Zucker
- 300 g Gelierzucker 2:1
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 5156 kJ / 1232 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 289 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 932 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1h 20min
Stollen-Butterkuchen
2h 45min
Stollenkonfekt
2h 30min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 godz.
Quittengelee
12h
Gepickelter Kürbis
1h 35min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 Min
Rhabarber-Salsa
15min
Quitten-Karamell-Kuchen mit Walnüssen
1 godz. 30 min
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30 Min
Zucchini-Ketchup
1 godz.
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 godz. 30 min