Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Orangenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 50 g Grenadinesirup
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 750 g Rhabarber, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett, siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20 min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35min
Quittengelee
12h
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 Min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30 min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 Min
Rhabarber-Konfitüre
30 min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Birnenkonfitüre
20 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min