Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Orangenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 50 g Grenadinesirup
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 750 g Rhabarber, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett, siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ananas-Bananen-Konfitüre
25 dk
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 dk
Weintrauben-Konfitüre
30 dk
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Mango-Kiwi-Konfitüre
30 dk
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35min
Aprikosen-Konfitüre
30 dk
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 dk
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 dk
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 dk
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30 dk
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 dk