Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Orangenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 50 g Grenadinesirup
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 750 g Rhabarber, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett, siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min
Orangenkonfitüre
45 min
Birnenkonfitüre
20 Min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Rhabarber-Konfitüre
30 min
Ananas-Ingwer-Konfitüre
35 min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30 min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1h 10 min