Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g süt
- 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş ( 2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı
-
20
g taze maya, ufalanmış
veya 10 g instant kuru hamur mayası - 20 - 60 g şeker
- 550 g un
- 1 ½ tk tuz
- 1 yumurta, çırpılmış, üzerine sürmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 godz. 20 min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Baget ekmek
3h 45min
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Sütlü Burger Ekmeği
4h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min