Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 320 g su
- 10 g tuz
- 510 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra un
- 25 g taze maya, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1162 kJ / 273 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5 min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 Std. 50 Min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10 min
Baget ekmek
3h 45min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Yoğurtlu Ekmek
3h