Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 320 g su
- 10 g tuz
- 510 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra un
- 25 g taze maya, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1162 kJ / 273 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayasız kolay ekmek
20 min
Grissini
2ωρ.
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1u. 35min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2ωρ.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h