Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 320 g su
- 10 g tuz
- 510 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra un
- 25 g taze maya, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1162 kJ / 273 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45 min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20 min
Sütlü Ekmek
2h 35min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1u. 50min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1h 20 min