Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 320 g su
- 10 g tuz
- 510 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra un
- 25 g taze maya, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1162 kJ / 273 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Yoğurtlu Ekmek
3h
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Sütlü Ekmek
2 Std. 35 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min