Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 320 g su
- 10 g tuz
- 510 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra un
- 25 g taze maya, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1162 kJ / 273 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karabuğdaylı Ekmek
2u. 30min
Mini Focaccia
3 Std. 30 Min
Yoğurtlu Ekmek
3u.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Sütlü Minik Ekmekler
1u. 45min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2u. 30min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Baget ekmek
3h 45min