Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g çavdar unu
- 250 g tam buğday unu
- 480 g su, ılık
- 25 g taze maya, ufalanmış
- 40 g keten tohumu
- 40 g kabak çekirdeği içi
- 40 g ay çekirdeği içi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 663.2 kJ / 158.5 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 27.6 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 266.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuru Meyveli Kek
2 Std. 30 Min
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Havuçlu Brokolili Salata
5min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Grissini
2h
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Yoğurtlu Ekmek
3h