
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, ekmek hamuruna sürmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 500 g tam buğday unu, serpmek için ekstra tam buğday unu
- 2 ¼ tk tuz
- 15 g haşhaş tohumu
- 25 g ay çekirdeği içi, tuzsuz
- 15 g susam
- 15 g keten tohumu
- 2 su bardağı kaynar su, pişirme sırasında kullanmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 9454 kJ / 2259.6 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Karbonhidrat
- 404.8 g
- Yağ
- 39 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 28.5 g
- Sodyum
- 5293.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Köy Ekmeği
2sa
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1 Std. 10 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Yoğurtlu Ekmek
3sa
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3h 40min
Baget ekmek
3h 45min
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20min