
Cihazlar ve Aksesuarlar
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
Hazırlık 5 dk
Toplam 5sa
1 adet
Malzemeler
-
su ekmek hamuruna sürmek için ekstra su300 g
-
taze maya ufalanmış15 g
-
tam buğday unu serpmek için ekstra tam buğday unu500 g
-
tuz2 ¼ tk
-
haşhaş tohumu15 g
-
ay çekirdeği içi tuzsuz25 g
-
susam15 g
-
keten tohumu15 g
-
kaynar su pişirme sırasında kullanmak için2 su bardağı
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Kalori
2259.6 kcal /
9454 kJ
Protein
70.9 g
Yağ
39 g
Karbonhidrat
404.8 g
Lif
28.5 g
Doymuş Yağ
4.6 g
Sodyum
5293.2 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Fırından Ekmekler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1sa 50 dk
Cevizli Pratik Ekmek
45 dk
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2sa
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2sa 30 dk
Karabuğdaylı Ekmek
2sa 30 dk
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1sa 20 dk
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2sa
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2sa 50 dk
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Pratik Buğday Ekmeği
40 dk
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk
Tencerede Pratik Ekmek
2sa 20 dk