Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, ekmek hamuruna sürmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 500 g tam buğday unu, serpmek için ekstra tam buğday unu
- 2 ¼ tk tuz
- 15 g haşhaş tohumu
- 25 g ay çekirdeği içi, tuzsuz
- 15 g susam
- 15 g keten tohumu
- 2 su bardağı kaynar su, pişirme sırasında kullanmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 9454 kJ / 2259.6 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Karbonhidrat
- 404.8 g
- Yağ
- 39 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 28.5 g
- Sodyum
- 5293.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Baget ekmek
3 godz. 45 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Sütlü Minik Ekmekler
1 Std. 45 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min