Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği

Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği

4.5 16 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 5sa
1 adet

Malzemeler

  • su ekmek hamuruna sürmek için ekstra su
    300 g
  • taze maya ufalanmış
    15 g
  • tam buğday unu serpmek için ekstra tam buğday unu
    500 g
  • tuz
    2 ¼ tk
  • haşhaş tohumu
    15 g
  • ay çekirdeği içi tuzsuz
    25 g
  • susam
    15 g
  • keten tohumu
    15 g
  • kaynar su pişirme sırasında kullanmak için
    2 su bardağı

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 adet

Sodyum 5293.2 mg
Protein 70.9 g
Kalori 9454 kJ / 2259.6 kcal
Yağ 39 g
Lif 28.5 g
Doymuş Yağ 4.6 g
Karbonhidrat 404.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...