Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 peperoni rossi (250-300 g ciascuno)
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiaini di basilico secco
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- 150 g di olive verdi denocciolate
- 60 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 30 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di carne trita mista
- 80 g di vino rosso
- 150 g di cipolla dorata, in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 60 g di uva passa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1936 kJ / 463 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 19.1 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 659.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braciole pugliesi
1h
Spanakopita
1h
Vincisgrassi
2 Std. 30 Min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino
40 Min
Polpette di peperoni
1h
Frittelle di riso
1h
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Cotolette di spinaci
1h
Insalata wurstel, Emmental e ravanelli (TM6)
25 Min
Pollo Piri Piri con insalata veloce
7 godz. 20 min
Sgombro con contorno di verdure
30 Min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 Min