Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
-
50
g Brot, trocken, in Stücken
veya 50 g Panko - 1 Knoblauchzehe
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 5 g Dill, abgezupft
- 2 TL geriebene Zitronenschale, unbehandelt
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
-
800
g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (siehe Tipp)
veya 800 g Lachsfilet, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 647 mg
Alternatif tarifler
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1h 30min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45min
Spanisches Risotto
1h
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Backfisch-Nuggets mit Kräuter-Dip und Kartoffelpüree
1h
Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis
40min
Reibekuchen
35min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1 Std. 45 Min
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1 Std. 40 Min
Lachs-Curry
25 min
Lachs-Krabben-Pasta
35min
Gurken-Lachs-Ragout
30min