Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
-
2
branches de thym frais, effeuillées, et 1 c. à soupe
veya 3 c. à soupe de thym déshydraté - 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2140.5 kJ / 511.6 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 98.7 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 794.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de campagne
3h 45min
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Pain maison au maïs
2 Std. 30 Min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Jolakaka (cake islandais de Noël)
1 Std. 30 Min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains aux pépites de chocolat
4 Std. 10 Min
Pains de seigle au citron
3h 50min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Bretzel aux 3 fromages
1 godz. 5 min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Mon pain de campagne maison
4h 40 min