Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln geschält, halbiert, in Spalten geschnitten
- 300 g Maroni, gegart, geschält
- 30 g Olivenöl
- 10 g Zucker
- 125 g Weißwein, vegan
- 150 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1000 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
veya 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) (vegan) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g vegane Sahne (z.B. Hafercuisine, Sojacuisine, Cashewcuisine)
- 10 g Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Petersilienblätter, frisch, zum Garnieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1267 kJ / 303 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 415 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Rotwein-Pilz-Risotto
35min
Maronicreme
15min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5h 30min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 min
Sommerhummus
35min
Hot Aperol
5 Min
Kürbis-Mandel-Suppe
40min
Maroni Mousse au chocolat
15min