Cihazlar ve Aksesuarlar
薑汁番茄
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
二砂糖50 克
-
薑 去皮10 克
-
醬油膏50 克
-
¼ 茶匙 梅粉甘草粉 (isteğe bağlı)¼ 茶匙
-
水2 茶匙
-
番茄 (黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊2 - 3 顆
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
690.9 mg
Protein
1.8 g
Kalori
306.5 kJ /
73.3 kcal
Yağ
0.3 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
16.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
消暑聖品
10 Tarif
Tayvan
Tayvan