薑汁番茄

薑汁番茄

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 二砂糖
    50 克
  • 去皮
    10 克
  • 醬油膏
    50 克
  • 甘草粉 (isteğe bağlı)
    ¼ 茶匙
    ¼ 茶匙 梅粉
  • 2 茶匙
  • 番茄 (黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊
    2 - 3 顆

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 690.9 mg
Protein 1.8 g
Kalori 306.5 kJ / 73.3 kcal
Yağ 0.3 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 16.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...