Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g ekmek unu
veya 540 g un - 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 20 g taze maya, ufalanmış
- 35 g zeytinyağı, ekstra 8-9 yk zeytinyağı (tepsiye,hamura ve ekmeğe sürmek için)
- 350 g su, oda sıcaklığında
- 350 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 2 yk taze biberiye, doğranmış
- 3 - 4 tutam deniz tuzu, yaprak, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45min
Misket Köfte
40min
Grissini
2h
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20min
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1h 5min
Sütlü Burger Ekmeği
4h
Muhammara
10min
Beze (Mereng)
2h
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1h 45min
Focaccia
2 godz. 45 min
Susamlı Çubuk
1h 20min