Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g ekmek unu
veya 540 g un - 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 20 g taze maya, ufalanmış
- 35 g zeytinyağı, ekstra 8-9 yk zeytinyağı (tepsiye,hamura ve ekmeğe sürmek için)
- 350 g su, oda sıcaklığında
- 350 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 2 yk taze biberiye, doğranmış
- 3 - 4 tutam deniz tuzu, yaprak, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 Min
İtalyan Salata Sosu
5 Min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Patatesli Pratik Ekmek
12 godz.
Muhammara
10 min
Frambuazlı Salata Sosu
10 min
Elmalı Tart
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Otlu Peynir Ezmesi
20 Min
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Beşamel Sos
15 Min