Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g ekmek unu
veya 540 g un - 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 20 g taze maya, ufalanmış
- 35 g zeytinyağı, ekstra 8-9 yk zeytinyağı (tepsiye,hamura ve ekmeğe sürmek için)
- 350 g su, oda sıcaklığında
- 350 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 2 yk taze biberiye, doğranmış
- 3 - 4 tutam deniz tuzu, yaprak, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Grissini
2h
Limonlu Kek
2 Std. 30 Min
Fındıklı Biscotti
1h 30min
Focaccia
2h 45min
Bağışıklık Güçlendirici Shot
10p
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1h 20min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Beyaz Çikolata Ganajlı Bademli Kek
2h 50min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Lokma
4 Std. 35 Min