Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base Layers
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g digestive biscuits (dark chocolate topped)
- 2 Tbsp coffee grounds (see tip)
- 250 g espresso, brewed, cold
- 60 g sweet Marsala wine
- 60 g brandy
- 18 - 20 sponge finger biscuits (depending on size)
Filling
- 250 g double cream
- 220 g caster sugar
- 5 gelatine leaves
- 750 g cream cheese
- 2 tsp vanilla bean paste
- 500 g mascarpone
- 30 g brandy
Topping
- 175 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 385 g double cream
- 55 g caster sugar
- 200 g mascarpone
- 2 Tbsp dark chocolate shavings, for garnishing
- 1 Tbsp cocoa powder, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 3462 kJ / 835 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 43.1 g
- Yağ
- 67.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1 godz. 30 min
Chocolate and Pear Cake
1 godz. 30 min
White Chocolate Cheesecake
16h
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Pink and White Macarons
1 godz. 30 min
Praline Cheesecake
4h 10min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Easter Cream Pastries
1h 15min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min