Cihazlar ve Aksesuarlar
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Hazırlık 20 dk
Toplam 11sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
311.4 mg
Protein
4.4 g
Kalori
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Yağ
13.4 g
Lif
5.4 g
Doymuş Yağ
7.6 g
Karbonhidrat
100.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chef favourites
57 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Chunky guacamole
10min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Basic cheesecake
10h
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Quick béchamel sauce
15min
Lemonade scones
25min
Hollandaise
15min