Uyumlu sürümler
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Banana ice cream
- 2 ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 1 tsp cocoa powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp xanthan gum
- ½ tsp sea salt
Corn husk stock
- 1 sweet corn cob, kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
Bread praline
- 30 g sourdough bread
- 2 tsp unsalted butter
Corn spun toffee
- 250 g caster sugar
- 20 g glucose syrup
- 50 g vinegar
- 1000 g water
Assembly
- sea salt flakes, to sprinkle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2190.1 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 100.7 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 311.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55 min
Traditional Kaiser rolls
26u. 35min
Chinese-style chicken
25min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Celery leaf gremolata
5min
Quick fruit sorbet (TM6)
10min
Fruity dream (TM6)
10min