Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2035.3 kJ / 486.5 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 662.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paella veloce
40min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1 Std. 20 Min
Ravioli alla valtellinese
1h 45min
Michetta (TM6)
6h 30min
Frittelle di carciofi
45min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15 min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 Std.
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min