Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g passas de corinto
- 50 g vinho branco
- 800 g posta de bacalhau demolhado
- 20 g salsa
- 1 pitada de pimenta
- 3 dentes de alho
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 100 g cenoura cortada em rodelas finas
- 150 g azeite
- 100 g vinagre de vinho branco
- 2 folhas de louro
- 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1j
Alheiras ao vapor com arroz de grelos
30 min
Frango à francesa
35 Min
Omeleta de tomate-cereja e queijo chèvre
25 min
Gratinado de aipo com cherne
45 Min
Salada de arroz com camarão e legumes
30 min
Peixe à putanesca
30 min
Polvo com molho de ervas
1j
Rolo de bacalhau
2j
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1j
Sopa da Avó
45 Min
Massa com conserva de sardinha e pão ralado
30 min