Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g passas de corinto
- 50 g vinho branco
- 800 g posta de bacalhau demolhado
- 20 g salsa
- 1 pitada de pimenta
- 3 dentes de alho
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 100 g cenoura cortada em rodelas finas
- 150 g azeite
- 100 g vinagre de vinho branco
- 2 folhas de louro
- 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1 Std. 30 Min
Peras em papelote com moscatel e laranja
35 Min
Cavala a vapor com esmagada de grão
40 Min
Lambaça
35 Min
Caldo de bacalhau e brócolos
30 Min
Açorda de poejos
40 Min
Guisado de borrego
13 Std.
Carne em vinha de alhos
96 Std.
Salteado de frango com amêndoas
25 Min
Caldeirada de bacalhau
40 Min
Pescada com batatas ao vapor
40 Min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 Min