Uyumlu sürümler
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hartige mini kaaskoekjes
- 4 gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)
- water, om te weken
- 70 g aperitiefkoekje, plus extra om te bestrooien
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
- 100 g room, min. 30% vet
- 400 g roomkaas, (bijv. Philadelphia)
- 1 - 2 snuifjes zoete paprikapoeder
- gerookte zalm, in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
- 2 - 3 sneetjes Serranoham
- 50 - 80 g cocktailgarnalen, gekookt
- rode bessen, vers, voor de garnering (isteğe bağlı)
- 3 - 4 kerstomaten, gesneden (2 mm)
- 1 - 2 tl kaviaar (isteğe bağlı)
- verse gemengde kruiden, (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
- 100 g aardbeien, gehalveerd
- 10 g suiker
-
250
g Champagne
veya 250 g mousserende witte wijn
- Besin Değeri
- şuna göre 9 stuks
- Kalori
- 11798.1 kJ / 2819.8 kcal
- Protein
- 64.2 g
- Karbonhidrat
- 89.6 g
- Yağ
- 229.4 g
- Doymuş Yağ
- 126.1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 3668.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shakshuka
50 min
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Aardappel-wortel hapjes
40min
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Vegetarische hamburger
45min
Matzeballen
Keine Bewertungen
Charoset
15 min
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen