Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
chile ancho, desvenado y
en trozos - 1 tortilla, en trozos
- 10 g aceite vegetal
- 1900 g de agua
- 60 g de vinagre de manzana
- 1000 g de pancita de res, limpia y en trozos de 5 cm
- 200 g de huesos de res
- 200 g hueso de res, chamorro o tobillo
- cebolla
- de ajo
- de orégano
- de hierbabuena fresca
- sal, al gusto
Para servir
- cebolla, picada
- chile de árbol seco
- orégano seco
- limones, en cuartos
- aguacate, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porciones
- Kalori
- 1800.8 kJ / 430.4 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 26.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 387.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pozole Rojo
1hod. 30min
Pollo con mole verde
1h
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5 godz.
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3 godz. 40 min
Caldo de camarón
25 Min
Tamales de acelga con requesón (Black Diamond)
2 Std. 30 Min
Pastes hidalguenses
1 Std. 50 Min
Sal de jamaica
1h
Tortillas de nopal (Black Diamond)
40 Min
Cochinita Pibil Demo
15 Min