Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de queso adobera, o cualquier otro queso que gratine
- 45 g de chiles jalapeños en escabeche
- 5 g de vinagre, de los chiles
- 50 g de manteca de cerdo
- 200 g de chorizo
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, enteros, sin liquido
- 150 g de caldo, de cocción de los frijoles
- Besin Değeri
- şuna göre 10 porciones
- Kalori
- 12918.3 kJ / 3087.6 kcal
- Protein
- 126.6 g
- Karbonhidrat
- 196.8 g
- Yağ
- 198.6 g
- Doymuş Yağ
- 88.2 g
- Lif
- 51.2 g
- Sodyum
- 4573.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de queso
40 min
Salsa martajada
50 min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min
Chilaquiles Rojos
25 min
Frijoles Maneados
20min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20 min
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Salsa roja de molcajete
10min
Papitas negras
55 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min