Cihazlar ve Aksesuarlar
鸡蛋虾仁蒸豆腐
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
水800 克
-
盐5 克
-
鸡蛋 (63-73克)3 颗
-
豆腐 切片150 克
-
虾仁80 克
-
生抽适量
-
葱 葱花适量
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
693.4 mg
Protein
21.5 g
Kalori
944.5 kJ /
226 kcal
Yağ
13.9 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
2.6 g
Karbonhidrat
4.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常豆腐料理
5 Tarif
Çin
Çin