鸡蛋虾仁蒸豆腐

鸡蛋虾仁蒸豆腐

4.6 22 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份

Malzemeler

  • 800 克
  • 5 克
  • 鸡蛋 (63-73克)
    3 颗
  • 豆腐 切片
    150 克
  • 虾仁
    80 克
  • 生抽
    适量
  • 葱花
    适量

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 693.4 mg
Protein 21.5 g
Kalori 944.5 kJ / 226 kcal
Yağ 13.9 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 2.6 g
Karbonhidrat 4.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...